Overfladebehandlinger

Overfladebehandling... Hvorfor? 


Efter en dybderengøring er det en rigtig god ide, at tilvælge en overflade behandling. En overfladebehandling bevirker, at resultatet holder meget længere. Overfladerne bliver nemmere at holde rene end før.

Mange steder ser vi store besparelser på både kemi og tid til at holde de overflader, vi har dybderengjort og behandlet.


Vælg mellem 2 type behandlinger - hvilken skal jeg vælge? 


Behandlingstype 1 - Den forseglende:

Den forseglende behandling beskytter effektivt mod kalk og efterlader en overflade, som smuds og vand har svært ved at hæfte sig på. Det vil lette, og gøre den daglige rengøring nemmere og i flere tilfælge vil man opleve besparelser på sin kemi - helt op til 95%.


Fordele:

 - Holder minimum 6 mdr 

 - Letter den daglige rengøring

 - Vand- og olieholdige væsker perler af

 - Indeholder hverken silicone, voks eller olie

 - Spar op til 95% på rengøringsprodukter

 - Forhindrer kalk, sæberester, skimmelsvamp mm. at sætte sig fast


Typisk anvendt på:

 - Fliser og klinker

 - Glas

 - Spejle

 - Chrome og rustfrit stål 

 - Toilet 

 - Amaturer 

 - Kunststof Behandlingstype 2 - Den selvdesinficerende: 

Den selvdesinficerende behandling er en behandling, som aktivt, 24/7, slår bakterier ihjel. Det vil sige, at hvis man har et rum med høj belastning af skimmelvækst vil man kunne gøre overfladerne "ugrobare".

Det kan også være, at man kæmper med listeria udfordringer. Her vil behandlingen også virke rigtig godt.

Behandlingen er også rigtig god ved lugtgener fra f.eks. gulvtæpper eller gamle rygerhjem, som efter en dybderengøring med vores specialmaskiner vil opnå en super "lugtfti" effekt, fordi de florerende lugtpartikler i luften konstant vil blive bekæmpet af behandlingen.

Behandlingerne kan udføres på alle typer overflader og har godkendelser som bl.a. medical device, og bliver derfor brugt på operationsudstyr. 


Total Clean

24/7 Specialrengøring

+45 42687228